“Takovo osiguranje” dobitnik priznanja za korporativni sajt

Bez autora
Jul 23 2012

“Takovo osiguranje” je dobilo priznanje za najbolji sajt osiguravajućeg društva u regionu na međunarodnoj konferenciji IT u osiguranju, koja je održana u junu 2012. godine u Sarajevu, u organizaciji hrvatskog Svijeta osiguranja i Instituta za osiguranje. Pored “Takovo osiguranja”, priznanje su dobila još četiri osiguravajuća društva. Cilj priznanja je da afirmiše osiguravajuća društva koja imaju napredan pristup online poslovanju i prednjače u informisanju potrošača putem sajta. Kriterijumi ocene su bili: dizajn, sadržaj i struktura sajta, interaktivnost, funkcionalnost i inovativnost. Kontinuirano praćenje internet trendova, online komunikacije i tehnologija, inovacije i pojednostavljivanje navigacije radi lakšeg nalaženja informacija tendencije su kojima se “Takovo osiguranje” vodi u administriranju sajta, a koje su priznanje dobile u ovoj nagradi.

“Takovo osiguranje” dobitnik priznanja za korporativni sajt“Takovo osiguranje” je dobilo priznanje za najbolji sajt osiguravajućeg društva u regionu na međunarodnoj konferenciji IT u osiguranju, koja je održana u junu 2012. godine u Sarajevu, u organizaciji hrvatskog Svijeta osiguranja i Instituta za osiguranje.

Pored “Takovo osiguranja”, priznanje su dobila još četiri osiguravajuća društva.

Cilj priznanja je da afirmiše osiguravajuća društva koja imaju napredan pristup online poslovanju i prednjače u informisanju potrošača putem sajta. Kriterijumi ocene su bili: dizajn, sadržaj i struktura sajta, interaktivnost, funkcionalnost i inovativnost.

Kontinuirano praćenje internet trendova, online komunikacije i tehnologija, inovacije i pojednostavljivanje navigacije radi lakšeg nalaženja informacija tendencije su kojima se “Takovo osiguranje” vodi u administriranju sajta, a koje su priznanje dobile u ovoj nagradi.

Tokom prethodne i ove godine sprovedeni su koraci na unapređenju sajta ovog osiguravajućeg društva. U skladu sa trendovima prošle godine je uvedena verzija sajta vizuelno prilagođena mobilnim uređajima, kao što su: mobilni telefoni, tableti i notebookovi. Pored postojećih opcija za online prijavu šteta ili prijave za newsletter, od ove godine uvedeni su online operater za trenutno dobijanje informacija kroz chat i internet prodavnica za dostavu polisa na kućnu adresu.

Kako je navedeno na sajtu “Takovo osiguranja”, od kuće ili sa drugog mesta na kome postoji internet moguće je naručiti: putno osiguranje, “pomoć na putu” i porodično osiguranje domaćinstva. Procedura je jednostavna i kratka. Na sajtu se popuni online formular u kome se ostave neophodni podaci za zaključenje polise i odabere željeni nivo pokrića rizika. U saradnji sa kurirskom službom polisa se najkasnije za dva dana dostavlja na kućnu adresu, a plaćanje se vrši gotovinom prilikom dostave.

Online prodavnica dostupna je u svakom momentu, a polise se mogu naručiti radnim danima i vikendom, 24 časa dnevno. Tako se kupovina obavlja bez nepotrebnog stresa i van svakodnevnih obaveza, uz uštedu vremena koje bi bilo potrebno za odlazak u turističku agenciju ili osiguravajuće društvo.

Kada je reč o porodičnom osiguranju domaćinstva, na sajtu “Takovo osiguranja” se ističe da ono obuhvata osiguranje nastanjene kuće/stana i pomoćnih objekata, stvari u njima i članova domaćinstva od nezgode. Tako se po ceni od 3,78 dinara mesečno objekti mogu osigurati od osnovnih rizika: požara, groma, eksplozije, oluje, grada, izliva vode iz instalacija, krađe i loma stakla, dok se članovi domaćinstva mogu osigurati od smrti usled nezgode ili invaliditeta po ceni od 52,5 dinara mesečno po članu domaćinstva. Na jednostavan način ova polisa može se naručiti na sajtu kompanije od jula ove godine, a rok za dostavu na kućnu adresu je takođe dva dana.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik